MIRIŠE NA LJETO

(FOTO, VIDEO) “Oživljeno” središte Rijeke: Turizam nam se pomalo vraća, terase se pune a najave za sezonu su obećavajuće!

Koblerov trg je danas, u subotu, odavao sliku meteža i popunjenih terasa ugostiteljskih objekata kao u najboljim danima turističke Rijeke

Danas je stigao i prvi ovosezonski vlak Regiojeta na liniji Prag – Rijeka – Split s kojim je u Rijeku i okolicu na odmor došlo 150 putnika.

Središte Rijeke danas je uz relativno visoku temperaturu zraka odavalo dojam prave predsezonske jadranske destinacije, stoga uz daljnje slabljenje pandemije i popuštanje epidemioloških mjera s optimizmom možemo gledati prema nastupnoj turističkoj sezoni.

Naravno, ne treba se odmah nadati turističkim brojkama kakve su bile prije pandemije, ali već i povratak u “puni turistički život” daje nade u skoro ponavljanje pa čak i obaranje pozitivnih turističkih rekorda – kako u Rijeci, tako na Kvarneru i cijeloj Hrvatskoj!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj