(FOTO, VIDEO) Posjetitelji u Toweru oduševljeni plesnom predstavom, danas vrhunac rođendanskog slavlja!

Foto: Riječanin

Tower Center Rijeka dd 18.11. – 24.11. slavi svoj 13. rođendan uz niz pogodnosti, koncert, aktivacije, donacije…

U petak je u riječkom Tower Centru bilo vrlo živo i zabavno, uz niz prigodnih progama, a vrhunac je bio plesni spektakl „Zapleši“ koji je izazvao veliku pozornost posjetitelja svih generacija.

Uz prezentaciju plesnih koraka i atraktivne plesne parove Hrvatskog plesnog saveza, posjetitelji su mogli uživati u glazbi i pokretu iskusnih plesača koji su one hrabrije i podučili nekim plesnim vještinama.

U subotu nas čeka vrhunac rođendanskog slavlja. Uz ludu shopping avanturu začinjenu uvijek atraktivnim popratnim događanjima i glazbenim iznenađenjima, tu su i posebni programi za posjetitelje.

Ali poznata Golden subota ove godine postala je Golden weekend, pa posjetitelji u u jednakim pogodnostima i popustima mogu uživati od petka do nedjelje, 24. studenoga.

Najmlađi će u subotu, 23. studenoga, u jutarnjim satima uživati u predstavi i radionici Laboratorij mladog znanstvenika, a predvečer, s početkom u 19.30 sati, održat će se modna revija koju će stilizirati Juraj Zigman. Osim pomno osmišljenih modnih kombinacija zakupaca, rođendanskom modnom pistom prošetat će modeli i u prepoznatljivim Zigmanovim kreacijama.

Kakav bi to bio rođendan bez torte? Nakon što se pogase svjećice, na pozornicu će se, nešto iza 20 sati, popeti glazbena zvijezda Damir Kedžo, a kroz cijeli bogati rođendanski program vodit će Belma Džomba.

Nakon što se posjetitelji naspavaju i odmore od toliko zabavnog sadržaja, u nedjelju ujutro nastavlja se slavlje.

Kroz jutro će najmlađi uživati u predstavi „Ne predaje se“ i popularnim maskotama Whisper i Panda Dan, a priredili su i foto kutak u kojem ćete u samo nekoliko minuta dobiti svoju fotografiju s maskotom za uspomenu. S djecom će se družiti i svestrani klaun žongler, a Ivanka i Mrle u pratnji dječjeg zbora Kap, pripremili su glazbeno scensku poslasticu za kraj – dječju glazbenu predstavu „Kišni razdraganci“.

Tower Center Rijeka istoimene glazbene slikovnice, čak njih 50, pripremio je za naše mališane u bolnici, koji nažalost neće moći uživati na koncertu, ali će im Kišne razdragance čitati njihove „Tete i barbe pričalice“, kako bi im barem nakratko približili atmosferu i uljepšali dan.

Foto & video: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari