NESTVARNI "PROLJETNI" UGOĐAJ

(FOTO, VIDEO) Prepoznajete li lokaciju? Zima u proljeće u okolici Rijeke pokazala itekako oštre zube!

Foto: Riportal

Danas su se Rijeka i šire riječko područje probudili uz oštru zimu, baš kao što su meteorolozi i najavili…

Svjedočili smo naglom padu temperature zraka – tijekom prijepodneva sve do 0 stupnjeva Celzijusa, uz osjet još niže temperature zbog jake bure!

Pored toga, u pojedinim dijelovima grada pao je i snijeg (najviše ga je bilo na Drenovi!) koji se “hvatao” za podlogu a posebno na krovove automobila, pa su vozači prije odlaska “u grad” morali pažljivo očistiti svoje limene ljubimce od snježnog pokrova!

Uglavnom na cijelom širem riječkom području puhala je i orkanska bura koja snagu nije gubila ni u kasnim poslijepodnevnim satima, pogotovo na području Grobnika!

Upravo smo na Grobniku zabilježili ove pomalo nestvarne “zimske” prizore, pogotovu ako se sjetimo u kako smo prekrasnom, sunčanom i toplom danu uživali jučer, na Uskrsni ponedjeljak!

Bura, susnježica, gotovo mećava… Grobnik su danas učinili negostoljubivim mjestom za boravak izvan kuće ili vozila, a kako je to izgledalo danas na Grobničkom polju pogledajte na našim fotografijama i videu!

Na svu sreću, već noćas će doći do smirivanja vremena, kaži prognostičari, a pogotovo sljedećih dana vratit će nam se uobičajene proljetne temperature i ugođaj. Nadamo se samo da zbog ovog današnjeg prodora arktičkog zraka na Kvarner poljoprivrednici nisu pretrpjeli veće štete…

Foto & video: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari