(FOTO, VIDEO) TRŽNICA PRESELILA NA KORZO!? Za sve postoji jako dobar razlog…

Foto: Riječanin

Ovih dana u Rijeci, barem u gradskome centru, nema kolotečine

U nekim parkiralištima zabranjeno je ili ograničeno parkiranje, promet se povremeno prekida u večernjim satima, kretanje nekim ulicama je ograničeno…

A sada je i gradska tržnica preseljena na Trg 128. brigade!

Ipak, sve se ovo događa samo privremeno, i sve zbog snimanja filma koji je Rijeku na par dana pretvorio u filmski set i stavio na filmsku kartu svijeta.

Sinoć je naime u Rijeci počelo snimanje nekih prizora filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Nakon Rovinja filmski set je premješten u Rijeku gdje se sinoć na gradskoj tržnici snimala jedna scena budućega, vjerujemo, hit-filma. (OVDJE)

Foto: Riječanin

U filmu glavne uloge igraju slavni holivudski glumci Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson no neki od njih se navodno ne pojavljuju u “riječkim” prizorima pa je neizvjesno hoćemo li nekoga od njih i vidjeti u Rijeci.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

U Rijeci će se snimati u središtu grada sve do 30. travnja.

Ograničenja u prometovanju

Povezano s time, i u petak 26. travnja u vremenu od 7 do 19 sati, u ulici Frana Supila i na lokaciji stepenica uz hotel Bonavia snimat će se filmske scene. Promet oko lokacije snimanja, odnosno pristup ulici Frana Supila iz smjera ulice Žrtava fašizma, a time i ulici Ivana Dežmana, bit će zabranjen.

Parkiralište Gomila bit će također zatvoreno za javnost i dostupno samo stanarima i to isključivo iz smjera ulice Frana Kurelca, a pristup iz ulice Dolac prema Trgu 128 brigade hrvatske vojske bit će zatvoren.

Pristup vozilima prema ulici Šime Ljubića, kao i ulaz i izlaz iz parkirališta Gomila, kontrolirat će redari, a bit će omogućen stanarima samo u pauzama između snimanja.

Mole se građani i stanari za razumijevanje te se preporuča da na vrijeme uklone svoja vozila iz zone snimanja.

U razdoblju od subote 27.4. do ponedjeljka 29.4. predviđeno je snimanje filmskih scena i na drugim lokacijama u gradu, o čemu će građani biti naknadno obaviješteni.

Foto & video: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari