(FOTO, VIDEO) U Rijeci nastavljeno snimanje filma, juri se i puca Ulicom Žrtava fašizma!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U Rijeci je danas nastavljeno snimanje filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”

Malo tko još ne zna da se u Rijeci ovih dana, sve do utorka, snimaju scene iz holivudskog filma (i očekivanoga hita!) “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”.

Danas se snimalo i još se snima Ulici Žrtava fašizma gdje su bez glavnih zvijezda filma, Salme Hayek, Ryana Reynoldsa i Samuela L. Jacksona snimani akcijski prizori automobilske potjere.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Filmska ekipa bila je baš “cool” i Riječanke, Riječani i gosti mogli su s okolnih ulica i Klobučarićeva trga nesmetano pratiti snimanje. što je zasigurno danas bila i jedna od glavnih atrakcija u gradu. Jer, ne snima se baš svakoga dana holivudski akcijski film točno “pred vašim nosem”!

Doduše, nešto su manje zadovoljni bili vozači koji su se nakon 12 sati našli u gužvama na cestama u središtu grada, jer je “gornji” prometni pravac istok-zapad i obrnuto bio uglavnom nedostupan zbog zatvaranja Ulice Žrtava fašizma za promet vozila.

O snimanju filma sa Salmom Hayek, Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom više možete pročitati OVDJE, a sada uz fotografije Nela Pavletića pogledajte kako izgleda snimanje holivudskog hit-filma u srcu našega grada!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjećamo i na preregulaciju prometa od subote 27. do ponedjeljka 29. travnja

Gradski prometni centar obavještava javnost da će se od subote 27.4.2019. do ponedjeljka 29.4.2019 nastaviti snimanje filmskih scena (OVDJE) na ulicama Grada Rijeke po sljedećem rasporedu:

Subota 27. travnja 2019.

U ulici Školjić između kbr. 1 i kbr 6 promet će se privremeno odvijati dvosmjerno. Parkiralište Školjić bit će dostupno samo za stanare.

Promet prema Vodovodnoj ulici i obrnuto propuštat će redari u pauzama između snimanja.

Pristup garaži Stari grad neće biti moguć, osim izlaza iz garaže i to u smjeru raskrižja sa ulicom Fiumara, što će također regulirati redari.

Ostali dio starog grada bit će zatvoren u vrijeme snimanja u Užarskoj ulici, koje je planirano od 16.00 do 20.00 sati, pa se preporuča stanarima da toga dana svoja vozila premjeste na druge lokacije koje su izvan zone snimanja.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ponedjeljak 29. travnja 2019.

U vremenu od 13.00 do 16.00 sati bit će djelomično zatvorena Križanićeva ulica od Titovog trga prema Bulevardu. Propuštanje vozila obavljat će redari isključivo u pauzama između snimanja. Promet raskrižjem na Titovom trgu regulirat će prometni redari.

Od 16.00 do 20.00 snimanje filmskih scena će se obavljati na cesti kod stadiona Rujevica – bit će omogućeno povremeno propuštanje prometa u pauzama između snimanja isključivo putem redara.

U večernjim satima, točnije od 20.00 do 01.00 snimanje će se obavljati u Verdijevoj ulici kod Glavne gradske tržnice. Pristup vozilima bit će ograničen i kontroliran od strane redara.

Mole se građani i stanari za razumijevanje te se preporuča da na vrijeme uklone svoja vozila iz zone snimanja. Upozoravaju se svi vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da u zoni preregulacije prometa povećaju oprez i smanje brzinu kretanja vozila.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Zabrana parkiranja na parkiralištima

TD Rijeka plus obavještava korisnike parkirališta da će zbog snimanja filma biti zabranjeno parkiranje na parkiralištima Školjić, Ulica Žrtava fašizma, Senjsko pristanište, Verdieva ulica i Wenzelova ulica kako slijedi:

Školjić otok (50 mjesta) i Ulica Žrtava fašizma (ulica i parkiralište kod zgrade kbr. 6) od 27 .04.2019. (subota) u 6.00 sati do 29.04.2019. ( ponedjeljak) u 16.00 sati – promet će biti posebno reguliran

Senjsko pristanište (50 mjesta) od 28.04.2019. ( nedjelja ) od 16.00 sati do 30.04.2019 ( utorak ) u 01.00 sat

Verdieva ulica (15 mjesta ) od 28.04.2019. ( nedjelja ) od 16.00 sati do 30.04.2019 (utorak) u 01.00 sat

Wenzelova ulica od 28.04.2019. (nedjelja) od 16.00 sati do 30.04.2019 (utorak) u 01.00 sat

Prostor će biti ograđen, vozila koja se ne uklone s parkirališta u predviđenom vremenu uklonit će specijalno vozilo pauk.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari