(FOTO, VIDEO) UMJESTO KONTROLE, CVIJET! Policija ugodno iznenadila vozačice za Dan žena

Žene su darivali u Rijeci, Opatiji, Malom Lošinju, Banjolu na otoku Rabu i na GP Rupa

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske 8. ožujka na prigodan način obilježili su Međunarodni dan žena darujući žene u prometu i na granici.

Obilježavanje Dana žena organizirala je Policijska uprava primorsko-goranska te nadležne policijske postaje u suradnji s lokalnim jedinicama i ustanovama sa svog područja. Žene su darivali u Rijeci, Opatiji, Malom Lošinju, Banjolu na otoku Rabu i na GP Rupa.

Umjesto uobičajene kontrole isprava, čestitke za Dan žena i srdačan osmjeh na licima policijskih službenika vrlo ugodno su iznenadili zastavljene vozačice, pješakinje ili putnice. Ovakvo „postupanje“ policije te cvijeće koje su im dali policijski službenici razveselilo je žene koje su zahvalile policijskim službenicima na lijepoj gesti rekavši kako će nakon ovoga biti još pažljivije u prometu.

Načelniku Policijske postaje Rab i njegovim kolegama u Banjolu su se pridružili i mališani iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“, prigodno odjeveni u male policajce. Mališani su pomagali policiji u zaustavljanju vozila i dijeljenju cvijeća što je dodatno doprinijelo srdačnom raspoloženju zaustavljenih žena.

Zajedno s načelnikom Policijske uprave Tomislavom Dizdarom i načelnikom Policijske postaje Opatija Tomislavom Milkovićem, žene su darivali gradonačelnik Ivo Dujmić i Vera Aničić, zamjenica gradonačelnika Grada Opatije, dok je na GP Rupa čestitke i cvijeće ženama na njihov dan uručio načelnik Postaje granične policije Rupa Neven Abramović sa suradnicima.

U Malom Lošinju i Rijeci znak pažnje uz čestitke i cvijeće ženama su uputili policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj/PI Cres i Postaje prometne policije Rijeka.

Dobru suradnju su odgojno-obrazovnim ustanovama na današnji Dan žena obilježili su policijski službenici Odjela prevencije ove Policijske uprave, koji su odgajateljicama riječkog Dječjeg vrtića „Žirafica“ darovali cvijeće.

FOTO: PU primorsko-goranska

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari