Počinju radovi na Dječjoj kući – dio parkirališta Rikard Benčić od danas poslijepodne ograđen za potrebe gradilišta

Arhiva (Riportal)

TD Rijeka plus obavještava korisnike parkirališta Rikard Benčić da će od subote 9. ožujka od 18 sati istočni dio parkirališta biti ograđen za potrebe gradilišta

Mole se korisnici da svoja vozila ne parkiraju na istočnom dijelu parkirališta, kako ne bi ometali izvođenje radova. Vozila zatečena na navedenom dijelu premjestit će specijalno vozilo “pauk”.

Također, od ponedjeljka 11. ožujka zbog izvođenja radova i omogućavanja ulaska, odnosno izlaska teških vozila doći će do preregulacije prometa na ulazu, odnosno izlasku u parkiralište R. Benčić. Prilaz vozila gradilištu bit će uređen iz smjera zapada, odnosno iz Vukovarske ulice te duž Ulice Viktora Cara Emina do lokacije ulaza/izlaza parkirališta Benčić.

Teretna vozila će u prostor parkirališta privremeno ulaziti kroz izlazni trak parkirališta, ali u suprotnom smjeru, uz ručnu regulaciju prometa u terminima prometovanja vozila.

Postojeći ulaz u parkiralište biti će i dalje u funkciji kontrole ulaza korisnika parkirališta u prostor parkirališta.

Prolaz pješaka duž južnog nogostupa Ulice Viktora Cara Emina, u široj zoni ulaza / izlaza vozila sa parkirališta Benčić, bit će zabranjen kako bi se spriječila mogućnost naleta vozila gradilišta na pješake.

Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Planirani rok završetka navedenih radova je prosinac 2019. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari