VESELA POVORKA MAŠKARANIH VOZILA

Galerija | (FOTO, VIDEO) URNEBES! 1. Riječki CARneval “protutnjao” od Trsata do Kantride; Iznenadili i zabavili mnoge Riječane

Foto: Mateo Levak/Riportal

Ove godine otkazani su svi maškarani tanci, povorke i zvonjave ali riječki CARnevalisti ipak su pronašli načina kako da zabave i sudionike i promatrače ovog velikog humanitarnog maškaranog konvoja!

Sudionici povorke okupili su se nešto prije 12 sati u Auto-kinu na Trsatu, a defile maškaranih vozila krenuo je prema središtu grada sat vremena nakon toga, nakon mnogo pjesme, plesa i zabave.

Putem se trubilo, veselilo i prenosilo maškarani duh u sve ulice našega grada, sve do cilja na parkiralištu kod stadiona Kantrida!

Cijelu povorku predvodio je turistički autobus koji je odjekivao glasnom glazbom u izvođenju grupe Fiesta i Dj & Mc Tommyja.

Cjelokupni događaj imao je humanitarni karakter – svako vozilo platilo je kotizaciju od 150 kuna, a sav tako prikupljen novac proslijedit će se na mjesto najviše zahvaćeno nedavnim potresima.

Kako je danas bilo na ulicama grada, možete pogledati na našim fotografijama i videu!

Foto & video: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari