(FOTO & VIDEO) VELIKO ZANIMANJE RIJEČANA: I danas pokali HNK Rijeke na Korzu!

Stotine Riječana već je jučer poslijepodne iskoristilo priliku za fotografiranje s trofejima HNK Rijeke za osvojeno Prvenstvo odnosno Kup Hrvatske

Navijači su dočekali svoj trenutak. Trofeji namijenjeni prvaku i pobjedniku Kupa Hrvatske u srijedu su bili izloženi ispred gradskog poglavarstva Grada Rijeke, a navijači su se mogli fotografirati s trofejima koji su zauvijek promijenili riječku nogometnu povijest.

Popodnevna poziranja uz trofeje otvorili su Damir Mišković, predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

https://www.facebook.com/www.rijecan.in/videos/1808376799478427/

Gradonačelnik Rijeke podignuo je Rabuzinovo sunce, a predsjednik Rijeke trofej namijenjen prvaku Hrvatske.

Uskoro su na red došli navijači Rijeke, ali i svi oni znatiželjni građani koji su htjeli dotaknuti djelić riječke nogometne povijesti kojega su proteklih mjeseci ispisali igrači Rijeke na ponos cijelog grada.

Trofeji će biti izloženi u četvrtak ( 8. lipnja) od 18 do 20 sati, petak (9. lipnja) od 16 do 18 sati, te subotu (10. lipnja) od 10 do 13 sati.

Još fotografija možete pogledati na www.nk-rijeka.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari