U NEDJELJU „TRAMAK“: Prema Marinićima, Viškovu, Drenovi… obilazno, korisnici linije 5 presjedaju!

Promet će se usmjeravati obilaznim pravcima koji će biti obilježeni privremenom prometnom signalizacijom

U skladu s planovima dovršetka radova na uređenju raskrižja Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara, u nedjelju 11. lipnja od 6 i 30 do 20 sati zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta bit će za sav promet zabranjeno prometovanje vozila na dijelu Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara u zoni raskrižja.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se usmjeravati obilaznim pravcima koji će biti obilježeni privremenom prometnom signalizacijom, javljaju iz Rijeka prometa.

Vozači s područja Marinića i Viškova upućivat će se na korištenje obilaznog prometnog pravca preko naselja Turkovo, Pehlin i dalje Vukovarskom ulicom u smjeru centra.

Vozači s područja Gornja Drenova usmjeravat će se na korištenje obilaznog prometnog pravca duž Ulice Drenovski put preko Donje Drenove i Kozale u smjeru centra.

Vozači koji će u Osječku ulicu dolaziti preko čvora Škurinje, upućivat će se u smjeru Drenove Tizianovom ulicom, Baštijanovom ulicom i dalje preko Kozale do Drenove.

Za vrijeme izvođenja radova Autotrolej će uspostaviti privremeni režim prometovanja linija javnog gradskog prometa koje prometuju kroz raskrižje u kojem se radovi izvode, i to kako slijedi:

linija 5 s Jelačićevog trga prometuje do stajališta Osječka –Drežnička (rotor) redovnom trasom. Na navedenom stajalištu se okreće i čeka korekciju voznog reda te prometuje redovnom trasom do Jelačićevog trga.

na dijelu trase linije 5 od stanice I. L. Ribara – S. Vukelića do okretišta Drenova prometuje minibus koji ćeka putnike s autobusa linije 5;

linija 5A prometuje skraćeno od Tibljaša do stajališta Škurinje škola prema redovnom voznom redu za nedjelju.

Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i vožnju prilagode uvjetima na cestama, a korisnike javnog gradskog prijevoza za razumijevanje i strpljenje.

Normalno prometovanje autobusa uspostavit će se čim to dozvole uvjeti na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari