(FOTO, VIDEO) “Zaboravljeni” stupići par sati nakon Riječaninove objave postavljeni na Trg 128. brigade HV!

Foto: Riječanin

Danas ujutro izvijestili smo o automobilima parkiranima gotovo pred kafićima na Korzu jer je netko “zaboravio” vratiti stupiće na Trg 128. brigade HV-a (OVDJE)

Vrlo brzo nakon naše objave, praktički u roku od nekoliko sati, djelatnici tvrtke “Sandi d.o.o.”, kooperantske tvrtke Rijeka prometa (!), vratili su stupiće koji štite pješačku zonu na Trgu 128. brigade HV od vozila na njihovo mjesto.

No u oči i ovom prilikom upada i to da Rijeka promet, koji ima posebnog referenta za signalizaciju na poslovima održavanja horizontalne prometne signalizacije, stupića i betonskih graničnika te vjerojatno i neke zaposlenike koji su u stanju obaviti ovaj posao, za zadatke uklanjanja i postavljanja stupića angažira – vanjske suradnike, tj. kooperante.

 

U očekivanju odgovora iz Rijeka prometa zašto dolazi do ovih propusta (jer ovo kašnjenje sa stupićima se nije dogodilo prvi puta!) odnosno iz policije (kako se policija odnosi prema vozilima parkiranima na samome rubu Korza, u pješačkoj zoni) ostaje nam vremena za razmišljanje o tome kako u cijeloj organizaciji kao što je Rijeka promet nema zaposlenika koji bi skinuli i postavili stupiće već se za taj posao moraju angažirati vanjski suradnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari