INVESTICIJA OD 1,1 MILIJUN KUNA

VIŠKOVO Nazire se novo parkiralište uz NK Halubjan; Do sredine kolovoza novih 50-ak parkirnih mjesta!

Radovi na izgradnji parkirališta uz NK Halubjan napreduju planiranom dinamikom. U ovaj zahvat Općina Viškovo ulaže 1,1 milijun kuna

“Zemljani radovi i iskopi su završeni, a trenutno se radi na izvedbi sustava oborinske odvodnje. Sve u svemu, sukladno ugovorenom roku, do sredine kolovoza zona ispred Halubjana će se asfaltirati, komunalno opremiti, a označit će se i 50-ak parkirnih mjesta za automobile te posebna mjesta za autobuse. Korisnici će dobiti i novi izlaz s parkirališne površine i novu mogućnost za uključenje na prometnicu prema Kastvu.”, izvijestila je danas Sanja Udović, načelnica Općine Viškovo.

Podsjetimo, u sklopu investicije postavit će se sva potrebna komunalna oprema, izgradit će se sustav oborinske odvodnje te postaviti vertikalna i horizontalna signalizacija. Cijela površina će se asfaltirati, a na njoj će po završetku zahvata biti 50-ak označenih parkirnih mjesta s rezerviranim mjestima za osobe smanjene pokretljivosti. Radove izvodi tvrtka CPK d.d. Koper

Za vrijeme izvođenja radova u zoni zahvata je uvedena privremena regulacija prometa pa se korisnici mole za pojačanu pažnju pri dolasku i odlasku s prostora NK Halubjana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari