BOGATA PONUDA

Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Rijeci, pogledajte što se sve nudi!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Svjetski lider pametnih telefona zahvaljujući tvrtki Bijelić Co otvorio treći Mi Store u Hrvatskoj. U sklopu Mi Storea, smještenog u Tower Centeru Rijeka, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike.

Xiaomi, svjetski lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike, danas je otvorio vrata prvog Mi Storea u Rijeci.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Nakon što je 2018. godine, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, otvoren prvi Mi Store u zagrebačkom Arena Centru te u srpnju ove godine drugi Mi Store u City Center One Split, Xiaomi nastavlja sa širenjem poslovanja i dostupnosti svojih proizvoda u zapadnom dijelu Hrvatske. Xiaomi zaista slijedi svoju misiju „Inovacija i dostupnost svima“, potvrđujući da potrebe korisnika na hrvatskom tržištu stavlja na prvo mjesto.

Foto: Mateo Levak/Riportal

„Prošle su tri godine otkada je Xiaomi službeno ušao na europsko tržište. Brzo smo rasli i sada smo treći najveći proizvođač pametnih telefona u Europi i u svijetu. Da bismo ispunili rastuće zahtjeve za našim proizvodima i približili inovativnu tehnologiju svima, nikada nismo prestali konsolidirati svoj mrežni i izvanmrežni maloprodajni sustav kroz trajnu suradnju s našim poslovnim partnerima. Do listopada 2020. otvorili smo oko 280 Mi Storeova u Europi. Danas u Rijeci sa zadovoljstvom otvaramo prvi Mi Store u ovom gradu, a ujedno je ovo i treći Mi Store u Hrvatskoj. Od sada će Mi fanovi te svi Xiaomijevi korisnici u Rijeci i Hrvatskoj imati još jedno mjesto na kojem će moći upoznati i koristiti Xiaomijeve inovativne tehnologije. Istodobno, otvorenjem Mi Storea u Rijeci uspostavili smo još jedan kanal kojim slušamo povratne reakcije Mi fanova te potrošača, a sve kako bismo poboljšali proizvode“, naglasio je Andrew Wong, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Otvaranjem prvog Mi Storea u Rijeci, a trećeg u Hrvatskoj, ova kompanija, koju su 2010. godine osnovali inženjeri i dizajneri, kulturu inovacija stavlja na prvo mjesto kako bi pomaknula granice svega što tehnologija može ponuditi.

To dokazuju i podaci Canalysa, sukladno kojima je Xiaomi zauzeo drugo mjesto u središnjoj i istočnoj Europi po broju isporučenih pametnih telefona.

Foto: Mateo Levak/Riportal

„Nakon Mi Storeova koje smo otvorili u Zagrebu i Splitu čast otvaranja našeg trećeg shopa u Hrvatskoj je dobila Rijeka kao važan regionalni centar na sjeverozapadu Hrvatske. Xiaomi želi svoje proizvode približiti maksimalno lokalnim kupcima i otvaranje ovog shopa je nastavak naše strategije širenja mreže maloprodajnih poslovnica diljem regije. Xiaomiju je jako bitno korisničko iskustvo i način na koji će korisnik doživjeti naš proizvod, a najbolja prezentaciji samog proizvoda je svakako u Mi Storeu. Također bih kratko spomenuo i poslovne rezultate Xiaomija za treći kvartal ove godine, od rekordno visokih prihoda, rasta u isporukama moblnih uređaja u premium klasi do prelaska magične brojke od 140 milijuna prodanih uređaja iz Redmi Note serije. Sve nabrojane činjenice nam daju visoku motiviranost da nastavimo i dalje raditi u istom smjeru i potvrđuju da kupci vole Xiaomi brand i njegove proizvode“, istaknuo je Goran Mudrovčić, menadžer Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Širenje dostupnosti Xiaomijevih proizvoda u zapadnom dijelu Hrvatske omogućila je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomija za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru.

„Velika zainteresiranost korisnika u zapadnom dijelu Hrvatske bila nam je glavni razlog za otvaranje prvog Mi Storea u Rijeci. U jeku krize uzrokovane korona virusom, unatoč mnogobrojnim preprekama, zadržali smo stabilnost distribucijske mreže Xiaomijevih pametnih telefona i uređaja potrošačke elektronike na svim tržištima, a što dokazuje činjenica da smo u roku od 4 mjeseca od otvaranja Mi Storea u Splitu otvorili i Mi Store u Rijeci. Xiaomi nas je odabrao kao jedinog strateškog partnera na hrvatskom, slovenskom i crnogorskom tržištu zbog naše ekspertize i visokoučinkovite distribucijske mreže“, istaknuo je Viktor Bijelić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru.

Foto: Mateo Levak/Riportal

U sklopu Mi Storea, smještenog u Tower Centeru Rijeka, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike. U njemu će korisnici imati priliku upoznati najnoviju seriju Mi 10T pametnih telefona koja je nedavno predstavljena na globalnoj razini, a zahvaljujući tvrtki Bijelić Co dostupna je na hrvatskom tržištu.

Foto: Mateo Levak/Riportal

O Xiaomi Corporations

Xiaomi Corporations osnovan je 2010. godine. Izlistan je na glavnu hongkonšku burzu 9. srpnja 2018. godine (1810.HK). Xiaomi je internetska kompanija s pametnim telefonima i pametnim hardwerima koji su u svojoj srži povezani Internet of Things (IoT) platformom.

Stavljanjem jednakog naglaska na inovativnost i kvalitetu, Xiaomi kontinuirano osigurava visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efkiasnost. Kompanija neumorno gradi izvanredne proizvode s poštenim cijenama kako bi osigurala da svaki pojedinac u svijetu uživa u boljem standardu života kroz inovativnu tehnologiju.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Xiaomi je trenutno treći najveći svjetski brend pametnih telefona i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku platformu AIoT (AI + IoT) s 289,5 milijuna pametnih uređaja spojenih na svoju platformu, izuzev pametnih telefona i prijenosnika. Xiaomijevi proizvodi prisutni su na više od 90 tržišta širom svijeta. U kolovozu 2020. tvrtka se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je 46 mjesta više u odnosu na prethodnu godinu. Xiaomi je, također, zauzeo 7. mjesto među internetskim tvrtkama na popisu.

Xiaomi je sastavni dio Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index i Hang Seng TECH Index.

Foto: Mateo Levak/Riportal
Foto: Mateo Levak/Riportal
Foto: Mateo Levak/Riportal

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari