ADVENT 2020.

OPATIJA SPAŠAVA ADVENT! Na opatijske ulice stižu samoposlužni aparati s pićem!

Foto: Visit Opatija

Najljepši Advent uz more, opatijski Advent počinje večeras paljenjem prve adventske svijeće i raskošne, nikad bogatije blagdanske rasvjete.

“Kao što smo više puta pozivali, na Advent su dobrodošli svi građani i posjetitelji Opatije”, pozivaju iz Turističke zajednice i Grada Opatije.

Uz prekrasne prizore okićenih parkova i šetnica Opatijci i njhovi gosti mogu uživati u vizurama Opatije. No, obzirom na nove protuepidemijske mjere koje su na snazi do 21. prosinca 2020., ugostiteljski objekti su zatvoreni.

Stoga, iz Grada Opatije obavještavaju sve posjetitelje da će javni toaleti biti otvoreni i to na lokacijama kod hotela Miramar, na Tomaševcu, u opatijskoj Luci-Zert, kod ulaza u Ljetnu pozornicu iz Parka Angiolina, na Trgu Slatina, kod hotela Admiral, kao i na lokacijama u Ičićima i Iki za sve šetaće obalnom šetnicom.

Vezano uz konzumaciju napitaka, koja je trenutno nedostupna u ugostiteljskim objektima, Grad Opatija je u hitnoj proceduri nabave prikladnih automata s ponudom pića koji će biti postavljeni na nekoliko mjesta duž adventskih lokacija!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari