RIJEČKI KARNEVAL

Fotogalerija (3) Rijeka maškarica preplavila sunčani Korzo

Gotovo 5.700 mališana u 60 karnevalskih grupa po 27. put prošetali su Korzom u sklopu Dječje karnevalske povorke te pokazali kako nema straha za očuvanjem tradicije karnevalskih običaja i nastavak Riječkog karnevala

Brojne posjetitelje i sve okupljene na Korzu prije početka povorke zabavljali su Male Tratinčice i Tratinčice, Prve riječke mažoretkinje i zvijezda dječje estrade Kim Verson.

Tradicionalno maškaranu kilometarsku kolonu poveli su Meštar Sandi, ovogodišnja Kraljica Riječkog karnevala Sara Đukić i gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović.

OVDJE možete pogledati fotogaleriju 1

OVDJE možete pogledati fotogaleriju 2

Svatko tko je došao na riječki Korzo zasigurno se napunio pozitivnom energijom, koja je protutnjala gradom na Rječini. Bilo je tu vitezova, princeza, veselih puževa, šumskih vilenjaka, ludih 70-ih, vragova i anđela – u pravom smislu pravo maškarano ludilo.

Predivne maske koje su se izrađivale tijekom cijele godine uz puno truda i ljubavi stavile su osmijeh na lica svim danas prisutnim, bilo uživo bilo pred malim ekranima.

Svi oni koji iz „opravdanih“ razloga nisu mogli uživati na riječkom Korzu ove subote ili pratiti prijenos uživo na Kanalu Ri i službenim stranicama Turističke zajednice grada Rijeke – moći će vidjeti dječje karnevalsko ludilo na snimci povorke koja je dostupna na mrežnoj stranici www.visitrijeka.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari