VESELA ATMOSFERA UZ PREKRASNO VRIJEME

Fotogalerija (2) U Rijeci održana Dječja karnevalska povorka, Korzom prošlo gotovo 6.000 nasmijanih maškarica u šarolike 63 grupe

Šarene maske vrijedno su se izrađivale proteklih mjeseci, a na dječjim licima vidi se veliko uzbuđenje što će ih napokon i pokazati javnosti.

Najdražesnija manifestacija Riječkog karnevala održana je dana u središtu Rijeke po prekrasnom vremenu i uz brojne promatrače koji su bodrili mališane duž cijele trase kretanja Dje čje karnevalske povorke.

Prije početka povorke na pozornici na Korzu prisutne su zabavljale Male Tratinčice i Tratinčice, Prve riječke mažoretkinje i Kim Verson.

Dječju karnevalsku povorku predvodili su Meštar Sandi i Kraljica Riječkog karnevala Sara Đukić dok je jedan od pokrovitelja karnevala, auto-kuća Adria P.A. Škurinje, i ove godine svojim automobilima Renault otvorila Dječju karnevalsku povorku.

U našoj (drugoj) galeriji fotografija pogledajte neke od grupa ovogodišnje Dječje karnevalske povorke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari