(FOTOGALERIJA) GOROSTAS U RIJEČKOJ LUCI: Kruzer “Seabourn Encore” pokazao svu svoju raskoš

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Danas je u riječku luku uplovio luksuzni kruzer “Seabourn Encore” kompanije Seabourn Cruises sa 600 gostiju i 450 članova posade

Ovo je prvi dolazak nekog broda kompanije Seabourn Cruises u Rijeku.

Seabourn Cruises dio je Carnival grupacije, a fokusirani su na ponudu luksuznih krstarenja u all-inclusive aranžmanima. Osnovani su 1986. godine, a sjedište im je u Seattleu, prenosi portal Brodovi u Rijeci.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Seabourn Encore” izgrađen je 2016. godine u talijanskom Fincantieriju, a kuma mu je bila engleska pjevačica Sarah Brightman. Brod plovi pod zastavom Bahama. Dugačak je 210, a širok 36 metara.

Na brodu je 450 članova posade koji se brinu za 604 gosta. Smještaj je organiziran u 266 kabina. Zapravo ispravnije je reći apartmana, jer su na brodu samo apartmani, a svaki od njih ima privatni balkon. Najveći apartman (Grand suite) ima čak 156 kvadratnih metara prostora. Brod ima četiri takva apartmana, prenosi portal Brodovi u Rijeci.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na brodu je sve podređeno gostima. Sve je u all-inclusive ponudi. Postoje brojni restorani, barovi, kafići, klubovi a za sport, odmor i rekreaciju na raspolaganju imaju bazene, spa, wellness centar i mnoge druge sadržaje.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U Rijeku stiže u sklopu putovanja 22 noći / 23 dana od Pireja do Venecije, a od hrvatskih luka u utorak je bio u Dubrovniku u srijedu na Hvaru a u četvrtak u Rijeci.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Prijavljeni gaz broda je 6.8 metara te je privezan na Kostrenskom pristaništu na Brajdici, vez 1, od 8 do 18 sati.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views