(FOTOGALERIJA) Na riječkom Korzu otvoren sajam domaćih eko-proizvoda “Domaće je domaće“

Foto: Riječanin

Sajamska manifestacija “Domaće je domaće u Rijeci” održava se do 15.ožujka a organizira ju Udruga branitelja proizvođača “Panonija”

Sajamska manifestacija koja okuplja male proizvođače domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše održava se od 10. do 15. ožujka na riječkom Korzu. Manifestacija se prvi put provodi u Rijeci, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Građanima Rijeke i Primorsko- Goranske Županije predstavlja se 50-ak izagača iz svih djelova Hrvatske, Posjetitelji i turisti će na riječkom Korzu uživati svaki dan od 8-21 sati.

Organizator, Udruga branitelja proizvođača “Panonija” okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu.

Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije.

Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovim teškim i kriznim vremenima.

Foto. Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari