(FOTOGALERIJA) Otvoren Wineri 2019, posjetitelji i danas u Guvernerovoj palači mogu kušati 250 vina!

3. međunarodni eno – gastro festival WineRi 2019 održava se još danas (Guvernerova palača) od 13:00 do 19:00 sati.

“Trs je naš”, slogan je 3. međunarodnog eno – gastro festivala WineRi 2019. koji je jučer poslijepodne otvoren u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka uz prisustvo velikog broja posjetitelja, izlagača i uglednika iz gospodarskog i društvenog života među kojima je bio izamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović.

Na ovogodišnjem festivalu predstavlja se 68 izlagača s više od 250 etiketa vina iz Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije, dok Primorsko – goransku županiju predstavlja 18 izlagača. Među izlagačima su i 6 proizvođača rakija i likera, 6 proizvođača hrane (sireva, maslinovog ulja i suhomesnatih proizvoda), 2 proizvođača ukrasa od drva i recikliranog papira, 2 proizvođača kraft pive i 1 proizvođač čokolade.

3. međunarodni eno – gastro festival WineRi 2019 održava se još danas (Guvernerova palača) od 13:00 do 19:00 sati.

Festival, kao i prošla dva, ima humanitarni karakter te će svi izlagači donirati svoje proizvode, koje će posjetitelji moći otkupiti za simboličnih 50,00 kuna što će se donirati pazinskoj udruzi Hoću – mogu za rad s djecom s posebnim potrebama koristeći vojta terapiju.

Organizator festivala je marketinška agencija aha marketing d.o.o. iz Selca, a suorganizator Centar za brdsko planinsku poljoprivredu Primorsko – goranske županije, odnosno Kašetica primorsko – goranska – centar autohtonih proizvoda Primorsko – goranske županije. Vinski kum festivala je sudionik finalnog dijela natjecanja Hrvatski MasterChef Časlav Matijević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari