(FOTOGALERIJA) PARK V. NAZORA: Oaza mira i tišine u uzbibanom srcu grada!

Mnogi svakodnevnom žurbom izmoreni Riječani često zaborave da u samom središtu grada mogu uživati u oazi mira i tišine, u prostranom Parku Vladimira Nazora

Šetnja Parkom, pa makar i na 10-15 minuta, može obnoviti vašu radnu energiju, vratiti vam spokoj u srce i dušu i napuniti vas pozitivnim nabojem. Predivan je to dio grada kojem se (pre)malo vraćamo i prepuštamo, omeđen Šetalištem Vladimira Nazora, Brajšinom ulicom i Lorenzovim prolazom.

Park je lijep u svim godišnjim dobima, a zahvaljujući obilju raznovrsne faune zelen i usred zime, kao što možete vidjeti na našim fotografijama.

A tek kada se isprave neke manje mane i dokraja uredi… to može biti park u konkurenciji za najljepši u ovom dijelu Europe!

Park Vladimira Nazora nastavlja uzbrdo na park Nikole Hosta i u njemu se smjestio Prirodoslovni muzej sa svojim prekrasnim botaničkim vrtom otvorenim 2005. godine.

 

Park je nazvan po jednom od najvećih hrvatskih pisaca i pjesnika.

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari