(FOTOGALERIJA) POGLED S MORA: Hilton se uzdiže, Costabella mijenja lice!

Foto: Facebook/E. Brozić/REF

Radovi na izgradnji resorta Costabella u kojem će se naći i prvi hotel Hiton na našem području, napreduju predviđenim tempom

Zanimljivo je i kako će Hilton Costabella Beach&Spa resort izgledati gledan s morske strane.

I dok neki negoduju kako pogled s priobalne ceste Rijeka-Opatija i “nije baš neki” (no pričekajmo završnu ocjenu kada svi radovi budu gotovi a hotel Hilton osvane u punom sjaju!) , pogled s mora čini se otkrivat će svu raskoš resorta koji nepovratno mijenja lice Costabelle.

“HILTON” STIŽE U RIJEKU! Luksuznim hotelom u resortu Costabella upravljat će najslavniji hotelski lanac na svijetu

Podsjetimo, Resort Costabella, čija je izgradnja započela prije dvije godine, bit će kapaciteta 198 smještajnih jedinica u hotelu i vilama – 132 sobe u hotelu i 66 smještajnih jedinica u vilama, svi će imati balkone ili terase te pogled na Kvarnerski zaljev!

Kompleks se proteže na 18.000 m², imat će 25.000 m² zatvorenog prostora i preko 500 ležajeva, što u hotelu, što u vilama.

Kompleks će raspolagati 30-metarskim hotelskim bazenom, dječjim bazenom i jacuzzijem te wellnes zonom površine preko 4.000 m². Vanjski grijani bazen bit će dug 50 metara.

Od bazena vodit će lift i put ispod šetnice do 200 m duge plaže i koja će imati malo privezište za najam turističkih plovila te tri mola, između kojih će biti dvije šljunčane plaže od po 80 metara dužine.

Resort će u ponudi imati šest restorana, beach bar te restoran na krovu, koji će gostima omogućiti uživanje u prekrasnom pogledu na more.

Hilton Costabella Beach&Spa trebao bi biti otvoren u proljeće 2020. godine.

Foto: Facebook/E. Brozić/REF

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari