(FOTOGALERIJA) POJAČAN PROMET OKO GRADSKIH GROBLJA Riječani u povodu blagdana Svih svetih masovno obilaze posljednja počivališta preminulih članova obitelji i prijatelja

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Prema svim gradskim grobljima znatno je pojačan promet pa se građani moraju naoružati strpljenjem uz preporuku da krenu ranije na svoja odredišta

Tradicionalno, u Rijeci se uoči blagdana Svih svetih znatno pojačava promet prema gradskim gorbljima. Riječani masovno obilaze posljednja počivališta preminulih članova obitelji i prijatelja, a kulminacija gužvi očekuje se u srijedu, na sam blagdan Svih svetih.

Stoga su i iz riječke policije građanima uputili preporuke i savjete (OVDJE).

Iz Autotroleja je pak stigla obavijest kako će na blagdan Svih svetih autobusi na linijama 4 i 5 (prema gradskim grobljima) prometovati prema voznom redu za radni dan. (OVDJE)

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Danas su na gradskim grobljima u povodu dana Svih svetih vijene položila i izaslanstva Grada Rijeke. Delegacija u sastavu: gradonačelnik Vojko Obersnel, zamjenik gradonačelnika Marko Filipović, pročelnica Odjela za prostorno uređenje i građenje Ljiljana Buljan, pročelnica Odjela gradske uprave za gospodarenje imovinom Denis Šulina i ravnatelj Direkcije zajedničke komunalne djelatnosti Željko Vitas vijence su položili u Spomen kosturnici na Trsatu, na Spomeniku poginulim braniteljima na groblju Trsat, na Središnjem križu groblja Trsat, na Središnjem križu groblja Zamet, na Centralnom križu groblja Kozala, na groblju antifašističkih boraca na Kozali, na Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata na Centralnom gradskom groblju Drenova, na Centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova.

Delegacija u sastavu: pročelnik Odjela za gradsku samoupravu i upravu Mladen Vukelić, pročelnik Odjela za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Srđan Škunca, pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Željko Jurić i pročelnica Odjela gradske uprave za financije Jasna Liker, vijence su položili na Središnjem križu groblja Sveti Kuzam, na Središnjem križu groblja u Dragi, na starom groblju Gornja Drenova, na Središnjem križu starog groblja Drenova, na Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata na Centralnom gradskom groblju Drenova, na Centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Polaganju vijenaca u Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata na Centralnom gradskom groblju Drenova te na Centralnom križu istog groblja prisustvovao je i predsjednik Skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari