(FOTOGALERIJA) Puno Sablićevo igralo humanitarni picigin za malog Matea Baraka!

Kombinacija zabave i humanosti još se jednom pokazala kao dobitna formula za uspjeh ove inicijative koja bi mogla postati tradicionalna

Na riječkom Sablićevu, jednoj od najljepših gradskih plaža na svijetu, u popodnevnim satima petka održan je 1. Humanitarni turnir u piciginu.

Kombinacija zabave i humanosti još se jednom pokazala kao dobitna formula za uspjeh ove inicijative koja bi mogla postati tradicionalna. Pod komandnom palicom Sandija Basića, iskusnog organizatora različititih humanitarnih događaja i medijskim pokroviteljstvom portala Rijeka Danas, okupilo se šest ekipa – Honey Bunny, Opatijski Kukali i Piciginaši, Reful, Lista za Rijeku, Pajol i Kekovi Kamovi.

Strog ali pravedan tročlani žiri ekipe je ocjenjivao po kriterijima zalaganja, atraktivnosti igre i simpatičnosti. Za nagrade se pobrinuo beach bar Kamov, a sav prihod od kotizacija ide za liječenje Maura Baraka kojeg u rujnu očekuje operacija u Beču.

 

Iz MNK Refula su mu poklonili nogometnu loptu uz poruku da ga iza operacije očekuje mjesto u njihovoj ekipi! 

 

Humana Rijeka se još jednom iskazala, troškovi operacije su visoki, HZZO ih ne pokriva i roditeljima je dobrodošla svaka kuna u tu svrhu!

Svi koji želite pomoći, a niste mogli biti na Sablićevu, možete to još uvijek učiniti:

MAURO BARAK
GUŠĆ 54B
51000 RIJEKA
OIB: 96426986995

Jedinstvena identifikacijska oznaka u svrhu nacionalnog plaćanja – broj računa: HR33 2500 0093 1065 6404 9

Jedinstvena identifikacijska oznaka u svrhu prekograničnog i međunarodnog plaćanja – IBAN: HR33 2500 0093 1065 6404 9

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari