(FOTOGALERIJA) Rijeka mladih preplavila Deltu i Mrtvi kanal – koncertni šušur SDF-a trajao do zore!

I ovogodišnji Student Day Festival već je prvom koncertnom večeri u potpunosti ispunio očekivanja odnosno obećanje o najvećem riječkom festivalu urbane glazbe

Prva koncertna večer riječkog Student Day Festivala u potpunosti je ispunila očekivanja – od predizvođača Black Room, Grette, Krešo i kisele kiše do riječkih Mandrilla, britkih Elemental i posebno nadahnutog Urbana & 4 koji je čini se potpuno „iscrpio“ publiku, bio je to trijumf mladalačke enrgije publike i poštenog pristupa izvođača – „prijatelja Festivala”.

Prva večer SDF-a bila je toliko intenzivna, da je zapravo bilo manje onih kojima je preostalo dovoljno snage da poslušaju i Postolar Trippera odnosno – nominalno – glavnu zvijezdu večeri, njemačkog DJ-a Alle Farben.

Ipak, bilo je i dovoljno onih koji su bukvalno „zatvorili vrata“ prve koncertne večeri, i na odlasku kućama gotovo se „sudarili“ s vrijednim komunalcima koji su već prije 7 sati koncertni prostor doveli u stanje kao da se prethodnih sati na njemu nije događalo – ništa.

IMG_1298 IMG_1348 IMG_1342 IMG_1333 IMG_1326 IMG_1323 IMG_1319 IMG_1318 IMG_1316 IMG_1309 IMG_1307 IMG_1304 IMG_1301 IMG_1300

Večeras slijedi nastavak koncertne studentske fešte, a nastupaju:
SUBOTA // 28.05.2016.
——————————-

// OPEN AIR // MAIN FLOOR //
✖ JUDETTE
✖ BAND CALLAHAN
✖ MOSKVA
✖ JONATHAN
✖ TBF – THE BEAT FLEET
✖ GORAN BARE I MAJKE
✖ ZABRANJENO PUŠENJE
✖ VANILLAZ

// KBS WAREHOUSE //

✖ INNACA
✖ LIFE4FUNK b2b CLAUS COTTINI
✖ TINO DOBRIC b2b MARIN BIOCIC
✖ MARINA KARAMARKO aka MISS SOULFLY
✖ P I G & D A N (Cocoon/Elevate/Bedrock/Soma-ES)
✖ PERO FULLHOUSE
✖ DJ OGI
✖ ✖ SDF 2016 Official After Party// club CRKVA
✖ IGORRITZA b2b DINO JUKIC
✖ BRONSKI
✖ MATE ČEKO
Predstavljanje studentskih udruga i projekata održat će se i u subotu 28. svibnja od 12 do 18 sati na Korzu, a sve će glazbeno popratiti DJ Mickey Strauss.

Sportski dio manifestacije održava se u petak i subotu na Korzu gdje su postavljeni sportski tereni na kojima se studenti natječu u različitim sportskim disciplinama poput nogometa, košarke, squasha, povlačenja konopa itd.

Cjelokupni program festivala je besplatan za sve posjetitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari