PRIZNAJTE, NA KOJOJ STE PLAŽI? Rijeka danas na ljetnih 28 „celzića“, zagrijava se i more!

Ičići (foto: Riječanin)

Kako smo i očekivali, praktički smo u tjedan dana iz jakni uskočili u kupaće kostime. Tko danas ne roštilja vjerojatno je na moru – a neki su spojili i jedno i drugo!

Rijeka se danas u 16 sati grije na 27 stupnjeva celzijusa, što znači da je u 13 ili 14 sati bilo i stupanj-dva toplije. Puše sjeverac jačine lahora, a zagrijava se i more – njegova trenutna temperatura je od 20-21 stupanj.

Zanimljivo je da se more tijekom današnjeg jutra, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, zagrijalo za cijeli celzijev stupanj! Dogodilo se to na Krku i u Malinskoj, dok se u Opatiji ipak vrijednost temperature mora dosta sporije penje od 19 do 20 stupnjeva.

Prekrasan dan i za većinu ljudi neradna subota (blagdan Tijelova spojen s vikendom!) izmamili su na plaže i u šume tisuće Primoraca i Gorana koji su – nakon neuobičajeno prevrtljivog i hladnog svibnja – napokon dočekali vikend idealan za radove po kući i oko kuće odnosno za izlet u prirodu.

IMG_1376
Medveja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari