(FOTOGALERIJA) ŠTO JE OVO BILO?! U istočnom dijelu Rijeke grmljavinsko nevrijeme praćeno susnježicom prouzročilo manje zastoje u prometu

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Istočni dio Rijeke pogodilo je rijetko viđeno nevrijeme!

Grmljavinsko nevrijeme praćeno susnježicom u poslijepodnevnim satima pogodilo je istočni dio grada te prouzročilo manje zastoje u prometu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Što se tiče vremenske prognoze, DHMZ se u podne izjasnio ovako ovako: dolina s frontalnim poremećajem sporo se premješta preko Jadrana.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Jugo i jugozapadni vjetar 10-20 čv, na južnom i srednjem Jadranu 20-35 čv, prema kraju dana na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana u okretanju na buru i sjeverozapadni vjetar. More 3-4, na južnom i dijelu srednjeg 4-5. Vidljivost 10-20 km. Oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati

Oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegdje uz obilnije oborine. Podno Velebita ponegdje snijeg. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena do jaka bura i sjevereozapadni vjetar, drugdje umjereno do jako jugo, oslabjet će tijekom jutra i okrenuti na sjeverozapadni vjetar. More umjereno valovito i valovito, prema otvorenom južnog u početku jače valovito. Na sjevernom i srednjem Jadranu hladnije, na južnom temperatura zraka bez veće promjene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari