(FOTOGALERIJA) Sve je spremno za sutrašnji početak Kvarner Festa – riječkog festivala piva i hrane!

Danas su na Gatu Karoline Riječke dotjerivani posljednji detalji prizorišta glazbeno-gastronimskih fešti koje će na Gatu uslijediti u četvtak, petak, subotu i nedjelju uz koncerte Nene Belana & Fiumensa, Brkova, Ivana Zaka i gostiju iznenađenja. Ulaz za sve dane je besplatan!

Sve je spremno za sutrašnji početak Kvarner Festa – velikog riječkog četverodnevnog festivala piva i hrane (OVDJE) na kojem će se predstaviti deseci najkvalitetnijih hrvatskih craftera piva i majstori pripremanja hrane na otvorenom!

Formula je to koja se pokazala dobitnom kada su glazbeno-gastronomski ukusi Riječanki i Riječana u pitanju. Stoga nema sumnje da će i Gat Karoline Riječke sljedeća četiri dana biti omiljeno mjesto izlaska svih onih Riječanki, Riječana i gostiju željnih dobre zabave, kvalitetnog piva i ukusne hrane!

Posjetimo se i redoslijeda nastupa glazbenih izvođača:

31.05. – Neno Belan & Fiumens (OVDJE)
01.06. – Brkovi (OVDJE)
02.06. – Ivan Zak

03.06. – Gosti iznenađenja!

Ulaz za sve dane je besplatan!

Tijekom četiri festivalska dana bit će organiziran cjelodnevni program i koncerti, s prigodnom izložbom i prezentacijom pivara i craftera uz bogatu gastronomsku ponudu.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views