(FOTOGALERIJA) U islamskom centru Rijeka otvoren dječji vrtić Žirafa-Svjetlost

Vrtić je opremljen za dvije vrtićke skupine, jednu jasličku i jednu mješovitu

Dječji vrtić Islamskog centra je novootvoreni dječji vrtić koji je u zakupu privatnog vrtića “Žirafa” kao podcentar “Žirafa -Svjetlost” u prostoru Islamskog centra Rijeka. Vrtić je opremljen za dvije vrtićke skupine, jednu jasličku i jednu mješovitu.

Vrtić je velikim dijelom opremljen zahvaljujući donaciji turske agencije za suradnju i koordinaciju TIKA u Zagrebu i sredstvima Medžlisa Islamske zajednice Rijeka.

Svečanosti otvaranja nazočili su muftija dr.sc. Aziz Hasanović, koordinator ataše Veleposlanstva Republike Turske u Zagrebu, Haşim Koç , zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, zamjenica župana Marina Medarić, predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin te gradski vijećnik Danko Švorinić i Marija Šimunović vlasnica i osnivač vrtića Žirafa.

Pozdravne riječi uputili su Muftija dr. Aziz Hasanović, Ataše pri Veleposlanstvu Republike Turske Haşim Koç i koordinator Turske agencije za suradnju i koordinaciju u Zagrebu – TIKA, zamjenica Župana Marina Medarić, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović i Marija Šimunović vlasnica i osnivača vrtića Žirafa.

Foto: Grad Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari