OPREZ U VOŽNJI

Galerija | (FOTOGALERIJA) Usporite u Liburnijskoj! Znakovi na sve strane: Evo što i kako se radi!

Foto: Riportal

Danas su započeli radovi na rekonstrukciji na raskrižju Liburnijske ulice i odvojka prema budućoj poslovno-stambenoj zoni na Krnjevu

Radi se o rekonstrukciji raskrižja na državnoj cesti D8 i nerazvrstanoj cesti U1 (bivši odvojak za skladište Hrvatskih pošta), odnosno cesti koja se proteže od Liburnijske ulice sa zapadne strane do Ulice Mirka Čurbega na istoku.

Gradski prometni centar Rijeka prometa obavještava da će se promet Liburnijskom ulicom odvijati po suženom kolniku sa četiri na dva sjeverna prometna traka (koji će se koristiti za dvosmjerno prometovanje). Ovakva regulacija prometa odvijat će se na trasi dugoj 500-tinjak metara.

Predviđeno trajanje radova je oko mjesec dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Mole sde vozači da u zoni odvijanja radova smanje brzinu, povećaju pozornost i poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, te da po mogućnosti izbjegavaju područje odvijanja radova koristeći obilazne prometne pravce.

Kako izgleda regulacija prometa iz smjera Rijeke prema Opatiji i obratno, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Foto: Mateo Levak

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari