(FOTOGALERIJA) Veliki uspjeh petog Baška Outdoor Festivala!

Iza nas je peto izdanje Baška Outdoor Festivala, manifestacije koja se još jednom pokazala kao najposjećenije izvansezonsko događanje, s preko 3000 zabilježenih noćenja i preko 2000 sudionika koji su uživali u brojnim mogućnostima outdoor avantura u Baški!

Na petom izdanju Baška Outdoor Festivalu natjecatelji i posjetitelji su uživali u pet atraktivnih outdoor sportskih programa: Krk’n’Roll MTB Maraton, Krk Island Trail, BOF Hike tour, penjanje na penjalištu Portafortuna i zip-lineu.

Ove godine Krk Island Trail brojio je 1300 sudionika, Krk ‘N’ Roll MTB maraton 500, BOF Hike-a 200, Zip Line Edison 120, dok je penjalište posjetilo 30ak penjača.

Najviše posjetitelja stiglo je iz raznih dijelova Hrvatske, no brojni su bili i posjetitelji iz Slovenije, Njemačke, Austrije i Mađarske.

Tijekom tri dana festivala uživalo se i u odličnom zabavnom programu! U petak su  na Staroj rivi svirali četiri bašćanska benda, Baška Swingers, Parangal, Dr. Donkeys i Feedback, dok je za atmosferu ispred Heritage Hotela Forza bio zadužen acoustic duo Blu:Kanu. U subotu su umorne sportaše zagrijli popularni Elemental, a zabava se nastavila do kasno u noć na tradicionalnom after party-ju u beach baru Porto!

Brojne outdoor aktivnosti u kojima mogu sudjelovati amateri i profesionalci, odlično društvo brojnih outdoor entuzijasta, edukativna i zabavna događanja… Sve navedeno, zaokruženo prelijepom prirodom Baške, osiguralo je još jedno nezaboravno iskustvo Baška Outdoor Festivala!

Foto: Luka Tabako i Damir Jevtić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari