(FOTOGALERIJA) VESELI „ZELENI“ KORZO Osnovnoškolci iz Rijeke i PGŽ predstavili svoje „zdrave“ proizvode i uratke na temu suživota s prirodom

Na štandovima na Korzu učenici su jučer predstavili svoje organski pripravljene namirnice odnosno prehrambene proizvode, najviše slastice i napitke

„Zajedno smo jači. Pokreni se i ti!“, jedna je od poruka kojom su nas jučer prijepodne na svome brižno uređenom štandu dočekali učenici uzbuđeni zbog predstavljanja svojih proizvoda i uradaka na središnjoj riječkoj šetnici.

U ocjenskoj manifestaciji predstavljanja njihovih „zdravih“ proizvoda i uradaka na temu suživota s prirodom sudjelovao je velik broj osnovnih škola iz grada i županije, a tek mala doza napetosti i nervoze na nasmijanim i radosnim licima vladala je zbog toga što je štandove obilazila dvočlana ekipa ocjenjivača koja je bodovala štandove i izloške po nekoliko kriterija, sve kako bi se nakraju dobio pobjednik manifestacije.

No stvarni pobjednici su svi, jer su s toliko uvjerenja govorili i svjedočili o nasušnoj potrebi da ljudi žive u skladu s prirodom, uzimajući od nje ali istovremeno i vraćajući joj puno toga, kako bi razvoj ove naše civilizacije ostao u granicama održivog.

Lijepa akcija, vrijedni naši osnovnoškolci, a kako je sve to izgledalo jučer na Korzu pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari