(FOTOGALERIJA) ZIMA SE SMILOVALA: Sunce pomilovalo Riječanke i Riječane danas na Korzu!

Foto: Riječanin

Riječani su se jučer probudili, barem većina njih koja stanuje u rubnim dijelovima grada, uz bijeli pokrivač pod prozorom. Danas ujutro – sunce! Bila je to pozivnica na šetnju Korzom koja se jednostavno nije mogla odbiti…

Stoga je rječki Korzo i ovog subotnjeg (prije)podneva bio kao uzbibana košnica. Šetalo je „i staro i mlado“, neki svojim poslom i obavezama, neki naprosto iz želje da budu malo među ljudima, opušteni, i da osjete bilo i ritam grada.

Iako je i danas tijekom prijepodneva temparatura zraka bila prilično niska pa su se Riječanke i Riječani morali toplo odjenuti u svoje najdeblje i najtoplije jakne i kapute, to nije spriječilo većinu u izražavanju kristalno jasnog modnog stila i afiniteta.

Mnogi su odjevnim kombinacijama ili tek ponekim modnim dodatkom plijenili pažnju prolaznika Korzom.

A ako niste mogli biti među onima koji su danas „prođirali“ Korzom, donosimo vam fotogaleriju na kojoj možete vidjeti kako je to danas bilo na Korzu. Naš fotograf se potrudio uhvatiti atmosferu riječke subotnje „špice“, a uhvatio je i neke kolege.

Pogledajte sami!

 

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari