(FOTO&VIDEO) LUPI PETAMA NA LJETNOJ POZORNICI: Prljavo kazalište ove nedjelje gostuje u Opatiji

Nakon koncertnog spektakla u Zagrebu kojim je Prljavo kazalište na rasprodanom stadionu u Kranjčevićevoj proslavilo 40. godina u vrhu domaće pop-rock scene, rođendanska turneja ide dalje. Ove nedjelje, 12. kolovoza s početkom u 20 sati moći ćete ih pogledati na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

Prljavci 12. kolovoza stižu u Opatiju, na Ljetnu pozornicu. Bend je početkom šestog mjeseca u Londonu svirao prvi put u karijeri i to u zaista kultnom prostoru, The Grand, koji je otvoren kao kazališno-koncertna dvorana još 1900. gdje su tijekom godina nastupala brojna velika glazbena imena od The Kinksa i Chuck Berryja do Oasisa, The Vervea, Musea i drugih.

S proslavom velikog jubileja, 40 godina na glazbenoj sceni, Prljavci su započeli još u veljači nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, potom američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu.

Praćeni oduševljenjem fanova svih generacija, dečki iz Dubrave su od prvog koncerta na ovoj turneji potvrdili status vrhunskih live izvođača. U Opatiji na jednoj od najljepših otvorenih pozornica zasvirat će brojne hitove iz dugog i uspješnog glazbenog opusa poput „Radio Dubrava“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, a neće izostati ni kultne pjesme poput „Sve je lako kad si mlad”, „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“ i mnoge druge.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, kao i online u sustavu Ticketshop.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari