(FOTO&VIDEO) NOĆ MODE I LJEPOTE: Nina Jelenković je nova Miss županije!

U opatijskom hotelu Royal sinoć je izabrana nova Miss županije – to je Nina Jelenković. Druga pratilja je Marina Rimac, a prva pratilja Karolina Katava

Sinoć kasno, nakon zanimljivog i bogatog programa u opatijskom hotelu Royal, dobili smo novu Miss županije Primorsko-goranske županije za Izbor Miss Hrvatske. To je Nina Jelenković, druga pratilja je Marina Rimac a prva pratilja Karolina Katava.

miss pgž2

Epilog je to neizvjesnog izbora u kojem su se pored fizičkih odlika natjecateljica propitkivali i ocjenjivali i mnogi drugi elementi, od osobnosti do šarma i općeg dojma.

????????????????????????????????????
U večeri glamura i ljepote u dvorani Royal Hall finalistice Izbora Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske predstavile su i nove kolekcije renomiranih modnih brendova za proljeće-ljeto 2016. Predstavile su se vodeće riječke modne tvrtke AMEC Rijekatekstil (Max Mara, Max&Co, Marella & Weekend Max Mara), Anais moda (Cavalli Class & Just Cavalli), Sally Atelier sa svečanim haljinama…

miss pgž16

Djevojke su također nosile poznate sportske brandove iz Hervis Sports, torbe Petite Jolie modnog brenda te nakit jedne od najstarije i najpoznatije opatijske Zlatarne Glasnović.

????????????????????????????????????

U programu finala izbora za Miss Primorsko-goranske županije sudjelovao je plesni par iz „Klara Jet Set“.

????????????????????????????????????

U finalnoj večeri su predstavile su se redom krasotice Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković.

miss pgž3

Članovi žirija za Miss Primorsko-goranske županije 2016.:

1. Iva Loparić Kontek –direktorica castinga i regionalnih izbora MISS Hrvatske
2. Ivo Dujmić – gradonačelnik Grada Opatije
3. Ivanka Pavičić – vlasnica AMEC Rijekatekstila
4. Zoran Žgaljardić – ravnatelj Centra za estetsku kirurgiju „Žgaljardić“
5. Snježana Dragović – vlasnica Anais mode
6. Džana Ravlić – vlasnica Sally ateliera
7. Kristina Božić – vlasnica Estetskog centra Krinea
8. Ana Mikulec – vlasnica Studija Anais
9. Ana Furlan, marketing, Novi list
10. Philip Kleva, model, glumac

Vlasnice licence za regionalni izbor Miss Primorsko-goranske županije 2016. i organizatorice Marija Mažar i Ivana Grabar ovim putem zahvaljuju sponzorima koji su prepoznali projekt

????????????????????????????????????

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari