(FOTO&VIDEO) RALLY PARIZ-BAKAR (2): Iz maškaranog grotla – Tko je na Korzu pjevao, tko plesao, a tko pekao ćevape?

Kako smo već javljali OVDJE, jedan od vrhunaca tradicionalno urnebesnog Riječkog karnevala svakako je atraktivni Maškarani auto-rally Pariz-Bakar koji se danas ujutro na pola sata zaustavio na riječkom Korzu

Kako je bilo u grotlu Korza među maškaranim sudionicima pogledajte u priloženom videu i fotogaleriji!

IMG_9427

Najmaštovitije ukrašena vozila, „letala“, prometala… pa čak i jedan romobil (!) uz tradicionalno „pomaknute“ vozače i posade sačinjavali su povorku ovogodišnjeg Maškaranog auto-rallyja koji se na svojoj jutarnjoj ruti Rijekom i mjestima riječkog prstena na pola sata zadržao i u samom centru Rijeke, na riječkom Korzu.

IMG_9425

Oko 40-tak vozila i njihove vesele posade nakon polaska s riječkog Pariza u 10 sati stigli su na Korzo točno prema rasporedu, u 10.30 sati. Na Korzu su se zadržali pola sata istežući nogice nakon naporne vožnje i ponosno pokazujući mnogobrojnim prolaznicima natiskanima oko ograde duž riječke šetnice svoja maštovito ukrašena vozila i kostime.

IMG_9412

Druženje na Korzu upotpunjeno je ponekom čašicom osvježavajućih napitaka, a neki su na priručnim kuhalima i ispekli malo ćevapa i kobasica kako izgladnjeli vozači i posade nebi, nedajbože, doživjeli kolaps tijekom kasnijeg obilaska Orehovice, Svilnog, Čavli, Cernika, Mavrinci, Kukuljanova, Škrljeva, Kostrene i Grada Bakra gdje i ovogodišnji auto-rally ima svoju završnicu.

reli1 reli2 reli3 reli4 reli5 reli6 reli7 reli8 reli9 reli91 reli92 reli93 reli94 reli95 reli96 reli97 reli98 reli99 reli999
Karnevalske zabave u prostoru Ex port Delta

Prostor rezerviran samo za najveće koncerte i zabave, Ex port Delta, ponovno je u pogonu za Karneval. Sonja Zgodić iz tvrtrke Promocija d.o.o. najavila je Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom koje će se održavati tijekom karnevalskog perioda u zgradi Ex port Delte na Grobničkoj rivi. Karnevalsku pozornicu 23. siječnja otvara već poznati gost Riječkog karnevala Jole, a 30. siječnja nastupa Prljavo kazalište uz jake domaće snage – riječki Jonathan. U veljači nas u Ex port Delti očekuje još i Carnival DJ Session party uz DJ The Advent te velika završna karnevalska fešta.

Ulaznice za prva dva koncerta po cijeni od 30,00 kn moći će se kupiti u Dallas Music Shopu i fotokopirnici Dandy u robnoj kući RI te u Ex port Delti na dan koncerta, dok je ulaz na posljednja dva događanja slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari