DOBRO JU JE NASAMARILA

Frizerka iz Rijeke upozorava: ”Čuvajte se ove djevojke! Osam sati sam joj radila pletenice, a onda…”

Foto: Pixell

Mirjana Klić (27), vlasnica je frizerskog salona “Mickey” u Marinićima. Specijalnost ovoga salona su afropletenice i klijentica kad se naruči, za nju je rezervirano cijelo radno vrijeme, jer to je opsežan i dugačak posao.

“Prošle subote, između 8.30 i 9 sati u salon nam je došla mlada djevojka od oko 20 godina koja je imala rezerviran termin na ime Sanela. Jedini smo salon na ovom području i široj okolici koji nudi izradu vrlo popularnih afričkih pletenica. Ušla je salon s pletenicama u repu koje je prvo trebalo skinuti, za što nam je trebalo oko 3 i pol sata. Nakon toga je tražila i bojenje kompletne dužine kose.

Naše radno vrijeme subotom je do 13 sati, ali ja kao vlasnica salona pristala sam odraditi prekovremeno kako bi nova klijentica izašla iz salona zadovoljna, pa sam ostala raditi koliko god je potrebno”, ispričala je Klić za Novi list.

Pojasnila je kako je klijentica inzistirala više pletenica od dogovorenog, pa joj je za izradu trebalo oko 4 sata. Ništa nije sumnjala jer je komunikacija tijekom izrade frizure bila vrlo ugodna.

“Završile smo oko 16 sati i Sanela je bila oduševljena svojim novim izgledom. Hvalila me kako su pletenice ljepše i urednije od svih prethodnih. Pripremila sam račun, na što je ona rekla da ide u dvorište do svog auta po novac i da se vraća ‘za 3 minutice’. Kako nije željela da posumnjam u njezine namjere, u salonu je ostavila svoju torbicu kao garanciju da će se vratiti odmah.

Nakon što je nije bilo 10 minuta, pokušavala sam je dobiti na mobitel, ali on je, naravno, bio isključen. Otvorila sam torbicu da pronađem neki dokument ili bilo što korisno, ali unutra je bila samo šminka, ulošci i nebitne sitnice”, ispričala je prevarena frizerka.

Kaže da ima široki krug dobrih ljudi, pa je istoga dana u roku od nekoliko sati saznala ime i prezime klijentice, njezin Instagram profil, kao i to da prevarantica to redovito radi svima, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari