GALERIJA PRINCIPIJ: Gordani Kvajo priznanje za najbolju fotku PGŽ u sklopu fotonatječaja “Volim svoju županiju”.

U Galeriji Principij otvorena je treća po redu izložbu nagrađenih fotografija fotonatječaja “Volim svoju županiju”

U kategoriji najbolje fotografije prema mišljenju stručnog žirija u Primorsko-goranskoj županiji nagradu je osvojila Gordana Kvajo predivnom fotografijom pejzaža Gorskoga kotara.

principiji1

U Galeriji Principij otvorena je treća po redu izložbu nagrađenih fotografija fotonatječaja “Volim svoju županiju”.

„Ovo je jedna putujuća izložba koja na najljepši mogući način prezentira svaku županiju i svaka fotografija ovdje priča svoju priču, a svi ti djelići zajedno pričaju o našoj lijepoj Hrvatskoj i koliko u njoj skrivenih detalja postoji“, rekla je Marina Medarić, zamjenica župana koja je svečano otvorila izložbu.

U kategoriji najbolje fotografije prema mišljenju stručnog žirija u Primorsko-goranskoj županiji nagradu je osvojila Gordana Kvajo predivnom fotografijom pejzaža Gorskoga kotara.

Nakon izložbe u Rijeci, slijedi izložba u Ličko-senjskoj županiji u sklopu manifestacije “Jesen u Lici“, a potom u Krapinsko-zagorskoj županiji te Virovitičko-podravskoj županiji.

Hrvatska zajednica županija pokrenula je fotonatječaj “Volim svoju županiju” s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija. Na natječaj je prijavljeno više od 650 fotografija autora iz cijele Republike Hrvatske, a stručni žiri donio je odluku o pohvaljivanju i nagrađivanju ukupno dvadeset fotografija.

Stručni žiri bio je predvođen profesionalnom fotografkinjom G. I. Tepeš, a članovi žirija su i Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije te Ivan Šemper, pomoćnik pročelnice za odnose s javnošću i protokol Virovitičko-podravske županije.

principij2

Fotonatječaj “Volim svoju županiju” nastavlja se i dogodine, novi krug prijava bit će otvoren u proljeće 2017. godine.

Izložba će biti otvorena do 30. rujna 2016. godine.

Foto: PGŽ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari