LOKALNI IZBORI

Gari Cappelli predao preko 10 tisuća potpisa: “Dosta stagnacije, idemo u revitalizaciju županije”

Kandidat HDZ-a za župana Primorsko-goranske županije, Gari Cappelli danas je predao 10.583 potpisa izbornom povjerenstvu

“Drage Riječanke i Riječani, drage Goranke i Gorani, drage Primorke i Primorci, drage otočanke i otočani od srca vam hvala na ovako velikoj i brojnoj podršci. Smatram ovo obavezom da ova županija završi sa stagnacijom i krene u revitalizaciju. Nužan je snažan gospodarski i turistički razvoj, kao i rješavanje pitanja demografije uz cjelokupni razvoj i investicije. Zajedno ćemo stvoriti županiju vitalnosti”, istaknuo je tom prigodom Cappelli.

Gari Cappelli je u pratnji Olega Butkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture i predsjednika županijske organizacije HDZ-a, izbornom povjerenstvu predao potpise podrške kandidaturi za Župana, ali i za Županijsku skupštinu.

“Predali smo listu za Županijsku skupštinu koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica u koaliciji sa Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom, pobjedničku listu koju ću osobno predvoditi kao predsjednik županijske organizacije HDZ-a. Na toj listi se nalaze najjači i najrespektabilniji ljudi iz primorsko-goranske županije”, poručio je Butković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari