LOKALNI IZBORI

Josip Ostrogović predao 2692 potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Rijeke

Kandidat za gradonačelnika Grada Rijeke Josip Ostrogović predao je gradskom izbornom povjerenstvu 2692 potpisa svojih sugrađana prikupljenih u znak podrške njegovoj kandidaturi

U pratnji svog tima stigao je pred gradsku vijećnicu, gdje se obratio okupljenim medijima.

„Želim se zahvaliti svima koji su prepoznali moj program kao buduću pokretačku snagu Rijeke, te ga svojim potpisom i podržali. Zahvalu zaslužuje i tim ljudi koji je u moje ime prikupljao te iste potpise, unatoč izazovnim uvjetima – kako pandemijskim, tako i meteorološkim. Za razliku od ostalih kandidata, nisam se mogao aktivno baviti kampanjom tijekom samoizolacije, koja je tek nedavno završila, no uvjeren sam da program koji zastupam dovoljno govori za sebe i da će ga moji sugrađani prepoznati kao najbolju opciju 16. svibnja. “ izjavio je tom prilikom Ostrogović.

Podsjetimo, zakonski minimum potpisa koje moraju prikupiti kandidati za gradonačelnika Rijeke iznosi 1.500 potpisa.

“Unatoč desetodnevnoj samoizolaciji zbog bolesti uzrokovane koronavirusom, Ostrogović je prikupio 2.692 potpisa svojih sugrađana. Epidemiološke mjere dodatno su otežale standardno prikupljanje potpisa, no to nije spriječilo sve Riječanke i Riječane željne promjena da ih potaknu svojim dolaskom i potpisom.”, ističu iz njegova tima.


Tijekom sljedećeg tjedna Ostrogović će predstaviti i kandidate za svoje zamjenike, kao i sve osobe koje se nalaze na listi za Gradsko vijeće.

“Riječ je o osobama koje su stručnjaci u svom području, istaknutim Riječankama i Riječanima kojima je njihov grad na prvom mjestu. Svi oni spremni su dati svoj doprinos vođenju Rijeke koja je okrenuta napretku i budućnosti, te napravljena po mjeri svakog svog stanovnika.”, naglasio je Ostrogović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari