„GENERACIJSKA TRANZICIJA“: Izabrano novo vodstvo regionalnog saveza HNS–liberalnih demokrata

Žarko Stilin novoizabrani je predsjednik Istarsko – primorsko – goransko – ličko – senjskog regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, odlučeno je na redovitoj izbornoj skupštini

Za potpredsjednike su izabrani Ernest Perty, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Ličko-senjske županije i podružnice Gospić te Zvonko Liović, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Istarske županije i podružnice Poreč. Za novu regionalnu tajnicu izabrana je Barbara Konestabo, a član predsjedništva je i Marko Boras Mandić, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Primorsko – goranske žpanije.

„Vratiti život stranke u stranačku bazu odnosno prenositi informacije ne samo iz središnjice na teren, već što je iznimno važno – s terena u središnjicu, jedna je od glavnih zadaća, uz poboljšanje dvosmjerne komunikacije u organizaciji i organizacijsko jačanje, te bolju vidjivost HNS-a u javnosti, ovog koordinacijsko – organizacijskog tijela“ ističe Stilin.

„U HNS-u se događa uspješna generacijska tranzicija, što pokazuje i ovaj regionalni savez. Naši stariji kolege koji su do sada vodili organizaciju polako prepuštaju svoja mjesta nama i svojim iskustvom nas usmjeravaju i pomažu nam u radu. S druge strane, mi svojom energijom, entuzijazmom i inicijativnošću radimo na daljnjem jačanju stranke“ nadodajte 31-godišnji predsjednik, član nacionalnog Predsjedništva HNS-a.

Prva sjednica predsjedništva IPGLS RS HNS-a, na kojoj će se utvrditi konkretni ciljevi i planovi rada saveza u nadolazećem razdoblju, održat će se u srijedu 9. ožujka u Gospiću.

„Budući da su lokalni izbori pred vratima na novoj je ekipi da se primi posla i zajedničkim naporima u sve tri županije koje savez obuhvaća, očekivane rezultate ostvari već na izborima 2017. godine“ zaključuje Stilin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari