MNOGI POZNATI PJEVAČI

Glazbena poslastica ”Na palade” kao crikvenička uvertira u turističku sezonu

Da možete sjesti u glazbeni vremeplov koji bi vas vratio u vrijeme kada se stvarala vaša omiljena glazba, koje bi to godine bile? Ako su to osamdesete, onda ste upravo Vi predodređeni za naš vremeplov, jer festival „Na palade“, vodi vas u osamdesete godine prošloga stoljeća, a na vama je samo da u njega uskočite!

U petak, 17. lipnja, s početkom u 21 sat, Trg Stjepana Radića u Crikvenici bit će najljepša pozornica na otvorenome koju će dodatno notama obojiti festival „Na palade – kanat i štorije osamdesetih“. Pjevat će se uspješnice koje rado pamtimo i slušamo dan danas, a predstavit će ih vrhunski interpreti poput Ivane Kindl, Giuliana, dua Denis & Denis, Marija Battifiace, Martine Majerle, Jozefine, Jose Butorca, Mirne Škrgatić, Maura Staraja te gosta iznenađenja. Sve goste će pratiti Infinity band, a poseban značaj festivalu će donijeti voditeljski dvojac – Uršula Tolj i Mario Battifiaca.

Umjetnički voditelj festivala Robert Grubišić izrazio je svoje zadovoljstvo festivalom:

„Nakon kratke stanke „Na palade“ kreće dalje punim jedrima. Veseli me što smo za ovo izdanje festivala odabrali pjesme jednoga od najplodonosnijih perioda glazbe, stoga će posjetitelji uživati u najpoznatijim domaćim i stranim hitovima osamdesetih godina.

VIDEO DANA:

„Ovogodišnje, treće izdanje festivala „Na Palade – kanat i štorije“ bit će predivna uvertira u turističku sezonu 2022. Posebno me veseli što će ovaj festival srce našega grada, u petak 17. lipnja, ispuniti glazbom osamdesetih. Osobitu čar, osim pjesme, donijet će i interpretacija autentičnih štorija iz tog vremena našeg poznatog kantautora Nevena Barca. Dođite i zapjevajte s nama“, istaknula je direktorica TZG Crikvenice, Marijana Biondić.

Budite i vi dio predivne retro priče u centru Grada Crikvenice, koji će postati velika glazbena pozornica, podsjećamo da je ulaz slobodan , a uživanje u lijepoj crikveničkoj večeri osigurano.

Organizator festivala „Na palade“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica i „Eko-Murvica“ d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari