GRUPA S 350 ZAPOSLENIH

Poliklinika Rident i laboratorij Ridental postaju dio Adria Dental Grupe,  najveće dentalne grupe u Hrvatskoj i regiji

Nakon prošlogodišnjih investicija u zagrebačku Polikliniku Arena, Salonu Dental i dentalni laboratorij Vladimir Tešija iz Solina, Adria Dental Grupa nastavila je s rastom, investiravši u Polikliniku Rident, najveću polikliniku u Hrvatskoj s dvije poliklinike u Rijeci i Poreču, te dentalni laboratorij Ridental d.o.o., najveći dentalni laboratorij u Hrvatskoj. 

Ovom investicijom Adria Dental Grupa utvrđuje poziciju najveće dentalne grupacije u Hrvatskoj i široj u regiji. Grupa ima više od 350 zaposlenih, više od 60 ordinacija i preko 140 stručnjaka dentalne medicine, s godišnjim prihodima iznad 25 milijuna eura. U sastavu grupe su 4 klinike i 4 laboratorija (Zagreb, Solin, Rijeka i Poreč), s planom dodatnog regionalnog širenja do kraja godine.

Dr. Željko Miljanić, osnivač Ridenta, s partnerima

”Zadovoljni smo što su u Poliklinici Rident prepoznali našu viziju razvoja i odlučili postati dio Adria Dental Grupe. Zajednički nastup će omogućiti dodatna ulaganja u razvoj poslovanja naše Grupe, uključujući i pristup tehnologijama i opremi koje diktiraju nove trendove u ponudi dentalnih usluga”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Nadzornog odbora Adria Dental Grupe.

Polikliniku Rident osnovao je prije 19 godina dr. Željko Miljanić, predvodnik moderne stomatologije u Hrvatskoj, usmjerene vrhunskoj kvaliteti i usluzi. Već dugi niz godina Rident je vodeća dentalna klinika u Hrvatskoj i po broju pacijenata i po broju zahvata.

Izrazito smo ponosni što se Adria Dental Grupi priključila najveća poliklinika s naših prostora, ali i prostora regije. Na taj smo način postali snažniji za još jednu vrhunsku polikliniku, a sve s ciljem da našim pacijentima osiguramo najviše standarde kvalitete usluga, s timom vrhunskih stručnjaka i najmodernijom tehnologijom. Sad ćemo još lakše  pratiti najnovije metode i usluge u dentalnoj medicini, a vjerujem da će to, kao i uvijek dosad, naši pacijenti znati prepoznati”, izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Grupe.

Drago mi je što naša poliklinika, s timom vrhunskih stručnjaka, postaje dijelom Adria Dental Grupe. Ulaskom u još veću grupaciju dobivamo priliku za dodatno jačanje i pozicioniranje na tržištu te daljnji razvoj klinike i njenih djelatnika. A upravo je snažan fokus na djelatnike i kvalitetu omogućio da postanemo jedna od najkvalitetnijih i najprepoznatljivijih privatnih stomatoloških poliklinika u Hrvatskoj, što su u konačnici prepoznali i u ADG-u”, naglasio je dr. Željko Miljanić, osnivač Ridenta.

Provectus Capital Partners (PCP), investicijska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, osnovala je ASEF SCSp, najveći fond privatnog kapitala u Adria regiji, koji drži većinski udio u Adria Dental Grupi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari