Glazbeni spektakl godine danas u Opatiji, nastupa Eros Ramazzotti, očekuju se velike gužve u prometu

Najveći glazbeni događaj ovog ljeta u Opatiji, ali i šire, bez ikakve dvojbe je koncert mega popularnog talijanskog pjevača Erosa Rammazottija koji nastupa na Ljetnoj pozornici u četvrtak, 15. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Kapacitet Ljetne pozornice iznosi oko pet tisuća posjetitelja, a prema svemu sudeći upravo toliko će ih i uživati u Erosovom nastupu, s obzirom na to da su ulaznice gotovo rasprodane te je u prodaji ostao još iznimno mali broj po cijeni od 450 kuna. Prema određenim najavama priprema se produkcijski spektakl kakav još do sada nije viđen u Opatiji.

Bitno je spomenuti da će  u četvrtak 15. kolovoza od 14 sati do petka 16. kolovoza u 04 sata, za sav promet biti zatvorena Ulica Zert, od spoja sa slijepim lijevim odvojkom Ulice V. C. Emina do slijepog završetka Ulice Zert u Luci Opatija.

Za vrijeme uspostave privremene regulacije prometa bit će onemogućeno parkiranje u Ulici Zert, kao i na prostoru opatijske luke. Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Opatije odredio je dodatne parkirne površine izvan centra Opatije na kojima će se za vrijeme održavanja koncerta Erosa Ramazottija moći parkirati bez naknade.

To su parkiralište u Ulici Antuna Mihića (Punta kolova, u blizini dječjeg vrtića), lijeva strana ulice Šetalište Carmen Sylve, igralište u Ulici I. M. Ronjgova, igralište kraj Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, Nova cesta 53 te parkirališta iza zgrade gradske uprave M.Tita 3, kod Općinskog suda M.Tita 4 i Porezne uprave M.Tita 6, produžetak Ulice Kosićevo i Ulica I. Zavidića.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari