ODLIČNE PONUDE I AKCIJE

Golden četvrtak u Toweru idealna je prilika za kupovinu poklona

foto: Mateo Malvić

Stiže zadnji Golden Četvrtak u ovoj godini u Tower Center Rijeka, koji donosi odlične ponude i akcije. Ulovite akcije do 50% i prije nego krenu blagdanske gužve. Provjerite što možete kupiti na popustu i razveseliti svoje najmilije za Božićno jutro.

Ovaj četvrtak, 14. prosinca 2023. idealna je prilika za kupovinu povoljnih poklona, uz duple bodove na Golden Tower kartici. Dok vi kupujete poklone drugima, Tower Center Rijeka ima poklon za vasZa račun veći od 20,00 € na info pultu na 4. katu možete preuzeti na dar slatko iznenađenje, svakakopožurite jer akcija traje do isteka zaliha. One najmanje razveselit će predivne zimske maskote koje će posjetiti Tower upravo u četvrtak od 17 do 20 sati. Slikajte se sa snjegovićem, pingvinom ili sobom. Za male kreativce tu je božićna likovna radionica na kojoj će se sijati pšenica i ukrašavati teglice. Radionica traje od 17 do 20 sati, na 2. katu.

Da poklona bude još, Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 14. 12. 2023., časti i sve posjetitelje najsjajnijim duplim bodovima na Golden Tower kartici. Zato prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu! Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem Tower mobilne aplikacije.

Vesele i sretne blagdane želi vam Tower Center Rijeka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari