NAČELNIK SEKTORA

Goran Gašpert iz PU primorsko-goranske je policajac godine u izboru HTZ-a

FOTO: Novi list/PU primorsko-goranska

U pripremi ovogodišnje turističke sezone u suradnji s TZ Kvarnera organizirao je niz sastanaka i radionica s drugim dionicima koji participiraju u sigurnosti tijekom sezone

U sklopu Dana hrvatskog turizma, sinoć su na svečanosti održanoj u Rovinju dodijeljene Godišnje hrvatske turističke nagrade za najbolje u turizmu u 2023. godini te tradicionalna nagrada za najbolje pojedince u turizmu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, koja je dodijeljena u 19 kategorija, između kojih i u kategoriji policijski službenik/službenica.

U ovoj kategoriji najboljim je proglašen Goran Gašpert, načelnik Sektora za javni red i sigurnost Policijske uprave primorsko-goranske.

Nagrađeni policijski službenik godinama je neposredno uključen u pripremu i provedbu aktivnosti u turističkoj sezoni, počevši od planiranja i organiziranja pa do rukovođenja redovnim i pojačanim aktivnostima tijekom provedbe TURS-a.

U pripremi ovogodišnje turističke sezone u suradnji s TZ Kvarnera organizirao je niz sastanaka i radionica s drugim dionicima koji participiraju u sigurnosti tijekom sezone, kao što su: Centar 112, vatrogasci, hitna pomoć, jedinice lokalne uprave i samouprave, hotelske kuće, službe nadležne za promet na cestama i drugi.

FOTO: Novi list/PU primorsko-goranska

Navedeno je rezultiralo unapređenjem međusobne komunikacije te još efikasnijim postupanjem žurnih službi u svim situacijama koje su zahtijevale zajedničko djelovanje.

Angažman nagrađenog policijskog službenika, načelnika Gorana Gašperta u pripremi i provedbi aktivnosti tijekom turističke sezone dodatni je doprinos percepciji Primorsko-goranske županije i cijele RH, kao sigurne turističke destinacije što je vidljivo i u komunikaciji i povratnim informacija dobivenim od brojnih turista koji su svoj odmor proveli na ovom području.

Tijekom gotovo 35 godina karijere u policiji Goran Gašpert obavljao je poslove temeljne policije, bio je pripadnik Specijalne jedinice policije „Ajkula“, nekoliko je godina radio i na poslovima kriminalističke policije te prevencije, a godinama se nalazi na poslovima rukovodećeg policijskog službenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari