TKO JE TO UČINIO?

Gornja Vežica: Pripadnici civilne zaštite razbili benč klupicu ekipi iz parkića?

Foto: Čitatelj

“Vježbamo svaki dan u parkiću, znamo karantena je i bolest, ali zašto ne baviti se sportom?”, pita se naš čitatelj s Gornje Vežice

Večeras nam se s Gornje Vežice javio mlađi čitatelj s pričom o nodozvoljenom ponašanju pripadnika civilne zaštite. Poruku prenosimo u cijelosti:

“Svakodnevno vjezbamo u nasem parkiću, nikome ne smetamo..

Ručno smo napravili benč klupicu od drveta kako bi mogli postići neke vidljive rezultate u ovo vrijeme karantene te smo smo se kao ekipa organizirali i svi pomučili da si to ostvarimo.

Evo danas 22.4.2020. civilna zaštita dolazi i upozorava nas da idemo svojim kućama zbog karantene. Mi kupimo stvari te odlazimo bez rasprave i u daljini čujemo kako nešto puca. Vratimo se i vidimo njih kako ulaze u svoj kombi civilne zaštite, a naša benč klupica u komadićima. Razbijena, nema je. Nismo mogli vjerovati….”, napisao je ogorčeni čitatelj razočaran u ponašanje pripadnika civilne zaštite.

Neslužbeno, već nam je dojavljena i dopuna ove priče od strane nepristranih očevidaca, koji tvrde da rečena “ekipa” nije bez grijeha, navodno je ispuštan i zrak iz guma na vozilu civilne zaštite

Priča je vrlo brzo dobila i svoj nastavak, o čemu možete pročitati OVDJE!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari