KAKVA GESTA

GP Krk donirao monitore za Dječju bolnicu Kantrida

Danas je u Dječjoj bolnici na Kantridi održana svečana primopredaja pet monitora s odgovarajućom opremom za kontinuirano praćenje vitalnih funkcija.

Donaciju u vrijednosti od 155 tisuća kuna osigurala je tvrtka GP Krk, a novi će uređaji u visokoj mjeri unaprijediti uvjete liječenja najosjetljivije skupine bolesnika. Vrijedna oprema namijenjena zavodima Klinike za pedijatriju omogućit će kontinuirano praćenje EKG-a, respiracijskih pokreta, saturacije kisikom, temperature, arterijskoga tlaka i drugih parametara.

U ime tvrtke GP Krk monitore su uručili predsjednik Uprave Sanjin Purić i predsjednik Nadzornog odbora Josip Gršković, a na značajnoj donaciji zahvalili su ravnatelj KBC-a Rijeka Alen Ružić, predstojnica Klinike za pedijatriju Jelena Roganović i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić.

”Koristim priliku zahvaliti tvrtki GP Krk koja je u ovom razdoblju obilježila 65 godina od osnutka, a u tradiciji djelovanja kontinuirano iskazuje društvenu odgovornost te ovo nije njihova prva donacija riječkoj bolnici”, rekao je ravnatelj Alen Ružić.

VIDEO DANA:


”Razmišljajući na koji način ćemo obilježiti važan jubilej tvrtke, odlučili smo se na ovu donaciju koja će unaprijediti uvjete liječenja djece i biti pomoć u radu medicinskom osoblju”
, istaknuo je Sanjin Purić.

Današnji je GP Krk osnovan 1956. godine kao mala zanatska tvrtka iz koje je nakon šest desetljeća razvoja stvorena građevinska firma koja je svim svojim kompetencijama spremna preuzeti i najodgovornije graditeljske poslove. Gotovo da nema nove ili rekonstruirane ceste u krugu od stotinjak kilometara oko Rijeke koja nije djelo graditelja GP-a Krk. Tu su i nebrojeni kilometri vodovoda, kanalizacija, plinovoda, pročistači i pumpne stanice, luke i pristaništa, a uključivši visokogradnju, jasno je da su krčki graditelji ostavili neizbrisiv trag u novijoj povijesti Rijeke i šire regije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari