PODNESITE ZAHTJEV

Grad Opatija i ove godine sufinancira obrazovni materijal učenicima. Evo kako ostvariti tu mogućnost

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Grad Opatija i ove godine pomoći će roditeljima učenika osnovne i srednje škole pri nabavi drugih obrazovnih materijala (primarno radnih bilježnica za obvezne predmete) na način da će se svim;

učenicima nižih razreda osnovne škole (I-IV) osigurati jednokratna pomoć u visini od 50 eura,

učenicima viših razreda osnovne škole (V-VIII) iznosom od 80 eura,

učenicima srednje škole u visini od 100 eura.

Obavještavamo roditelje učenika osnovne škole koji pohađaju OŠ R. K. Jeretov u Opatiji i OŠ V. C. Emina u Lovranu da uz zahtjev NE MORAJU dostavljati potvrde o upisu u sljedeću školsku godinu. Roditelji djece koji pohađaju osnovnu školu izvan Opatije obavezni su uz zahtjev dostaviti i potvrdu o upisu učenika u sljedeću školsku godinu.

Ove godine zahtjevi se podnose isključivo na on line obrascu

dostupnom na mrežnim stranicama Grada Opatije od danas, 1. rujna 2023. godine, a zaključno s danom 30. rujna 2023. godine.

Podsjećamo da su od 1. rujna 2023. godine na mrežnim stranicama Grada Opatije dostupni i svi ostali obrasci (sufinanciranje boravka u dječjem vrtiću, besplatna marenda, produženi boravak, prijevoz srednjoškolaca, pomoći za djecu s teškoćama u razvoju).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari