NASTAVAK SURADNJE

Grad Opatija i Rijeka sport potpisali godišnji ugovor: I u 2022. će koristiti sportske objekte na Kantridi

Grad Opatija i Rijeka sport d.o.o. potpisali su Ugovor o davanju na korištenje sportskih objekata u 2022. godini. Ugovor se odnosi na korištenje Bazena Kantrida, bazena za skokove u vodu i Stadiona Kantrida za treninge i natjecanja opatijskih sportskih klubova, odnosno NK Opatija i Vaterpolo kluba Opatija. Proračunom Grada Opatije za 2022. godinu za tu je namjenu osiguran ukupni iznos od 600 tisuća kuna.

– Izuzetno mi je drago što nastavljamo našu suradnju s Rijekom, susjednim gradom s kojim  se logično nadopunjavamo u korištenju sportske infrastrukture. No, imamo se i mi čime pohvaliti, a u budućnosti ćemo imati još i više sportskih objekata pa će sportaši dvaju gradova imati još više izbora. Isto tako, zahvaljujemo Rijeka sportu što nam izlazi u susret vezano uz treniranje naših klubova za vrijeme održavanja manifestacija u opatijskoj dvorani Marino Cvetković, naglasio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Fernando Kirigin

VIDEO DANA:

– U ime Rijeka sporta i Grada Rijeke zahvaljujem Gradu Opatiji na poslovnoj suradnji. Danas smo potpisali još jedan ugovor kojim Grad Opatija osigurava maksimalno kvalitetne uvjete za svoje sportaše. I do sada je suradnja bila odlična, a zadovoljstvo korisnika iznimno visoko, a mi ćemo se truditi da to tako ostane te partnerski reagirati u kontekstu bilo kakvih potreba, istaknuo je direktor Rijeka sporta Igor Butorac.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari