PROJEKT STUDENATA

Pub kviz “Rod, seksualnost, identiteti – od opresije do ravnopravnosti”

Foto: Centar za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci

Udruge SOS Rijeka, LORI i PaRiter, Centar za ženske studije pri FFRI i Odsjek za kulturalne studije te njihove studentice i jedan student pozivaju vas na najšareniji i najliberalniji kviz u ovoj akademskoj godini!

O čemu je riječ? Studentice (i jedan student, ali koristit ćemo ženski rod) s različitih smjerova na Filozofskom fakultetu u Rijeci odslušale su kolegij Rod, seksualnost, identiteti – od opresije do ravnopravnosti.

Kako bi završile obaveze na kolegiju te ga uspješno položile imale su zadatak tijekom cijelog semestra razrađivati pitanja, pronalaziti mjesto za održavanje kviza, smisliti ovaj poziv i – uspjele su. No, kako bi stavile “točku na i” cijelom ovom radu, pozivaju druge studente i studentice Sveučilišta u Rijeci (bez obzira na fakultet na kojem studiraju, godinu studija i ostalo) da im se pridruže, upoznaju nove cool ljude i da zajedno nauče nešto novo i korisno.

VIDEO DANA:

KADA? 25.01.2022. U 18 h (ali dođite ranije barem 15 minuta)

GDJE? U Zajednici Talijana Circolo, Uljarska ulica 1

ŠTO TREBA PONIJETI? Dobru volju, prijateljstvo, toleranciju i naravno COVID potvrdu – bez nje nažalost ne možete sudjelovati na našem kvizu.

KAKO SE PRIJAVITI? Na kviz se može prijaviti maksimalno 6 ekipa po 5 članova. Prijaviti se možete putem e-maila udruge SOS Rijeka: centar@sos-rijeka.org

NAGRADA: Svaki/a član/ica pobjedničke ekipe dobit će udžbenik, ali vjerujte nam ovakav udžbenik još niste vidjeli/e ni pročitali/e!

Veselimo se vašem dolasku!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari